Detta är Healthy Paws

HEALTHY PAWS

MED FOKUS PÅ HUNDARNAS HÄLSA!

Healthy Paws grundades för tio år sedan med ett mål i sikte - att skapa ett naturligt, hypoallergent foder för hundar med endast de finaste naturliga ingredienser. Du kommer inte att hitta några biprodukter, onaturliga färg- eller konserveringsämnen eller andra tillsatser i något av Healthy Paws recept. Varje ingrediens är noggrant utvald för sitt näringsmässiga värde.

 

Vår filosofi är formad genom år av veterinär erfarenhet, när vi uppmärksammade det direkta sambandet mellan hundarnas lidande och en dålig kost. I många fall kunde symtomen avhjälpas genom att helt enkelt ge hunden en mer naturlig och hypoallergen kost.

 

Healthy Paws startade med två recept: Game & Millet och Rabbit & Brown Rice för vuxna hundar och valpar. Dessa unika foder kom med alternativa protein- och kolhydratkällor som var mycket ovanliga på marknaden på den tiden. Vårt fokus låg på att producera näringsrikt och balanserat hundfoder som kompletteras med hälsosamt fodertillskott och godis.

 

Vår strävan efter att fortsätta Healthy Paws viktiga arbete och filosofi ledde till att vi 2015 gjorde en stor satsning som ledde till utvecklandet av nya recept som ger oss möjlighet att erbjuda foder för alla livsstadier. I vårt sortiment finns numera även foder för storvuxna raser och för seniorer. Vi kan även erbjuda två nya alternativ för vuxna hundar.

 

Healthy Paws fortsätter att producera perfekt balanserade läckra foder som främjar frisk hud och päls och god matsmältning, vilket gör både hund och hundägare glada och nöjda.

 

Aveo AB

Stallgatan 5

234 35 Lomma

Telefon: 010 1510 123

E-post: info@healthypaws.se