Information

Om Healthy Paws

Källan till Healthy Paws är sprungen ur ett ideal; att tillhandahålla ett naturligt, hälsosamt hundfoder och godis som ska tjäna som ett komplement till en naturlig, holistisk livsstil för hunden.

 

Healthy Paws är ett relativt litet familjeföretag i England som tillverkar kvalitetsfoder av förstklassiga, dyra ingredienser. Vi arbetar med små marginaler i hela kedjan och därför har vi på Healthy Paws i Sverige valt att satsa ytterst små resurser på marknadsföring. Reklam, provpåsar och sponsring är kostsamma historier och i slutänden är det alltid konsumenten som får betala priset. Dels genom höjda priser men också ofta genom försämrad kvalitet på produkterna. Därför lämnar vi inga rabatter, varken till kennlar eller privatkonsumenter. Vi delar heller inte ut provpåsar och vi åtar oss ytterst få sponsringsuppdrag.

 

Vi förlitar oss faktiskt helt på "mun-mot-mun-metoden" - de som provar Healthy Paws blir mycket nöjda och sprider informationen vidare.

 

Healthy Paws produceras i England. Företaget är grundat av vår goda vän Lisa Horne och är ett litet familjeföretag baserat i Liverpool som drivs av Lisa och hennes man Barry.

 

Lisa är veterinärsköterska med en bakgrund som Animal Care Assistant at the R.S P.C.A in Southport - djurens räddningscenter i Southport. I sitt arbete blev Lisa uppmärksam på hur många sjukdomar som var direkta följder av en felaktig kost. En kost bestående av kommersiella hundfoder med innehåll av konserveringsmedel, tillsatser, hydrolyserat protein, spannmål, biprodukter och andra ingredienser helt olämpliga för hundar och katter.

 

Lisa bestämde sig för att satsa på att producera ett näringsrikt hundfoder med endast högkvalitativa råvaror, fritt från onödiga tillsatser, baserat på hundens naturliga kost. Företaget fick en flygande start och redan efter kort tid hade Lisa nått stora framgångar i England och ute i Europa. Lisa fortsätter att utveckla nya produkter, alla med samma förstklassiga innehåll och alla enligt Healthy Paws' filosofi: naturligt & hälsosamt. Healthy Paws produkter säljs förutom i djurbutiker även av många veterinärer och uppfödare.

 

 

Kontakta oss gärna för mer information och rådgivning!

Healthy Paws - Aveo AB

Stallgatan 5, 234 35 Lomma

Tel : 040 410 477

E-mail: info@healthypaws.se